10  اشتباه رایج  در معاملات ملکی

در این مقاله سعی بر این داریم تا شما را با برخی از اشتباهات رایج در معاملات ملک رخ می دهد، آشنا بسازیم تا معاملاتی شیرین و بدون دردسری را تجربه کنیم.

1.دانش کم در حوزه اطلاعات حقوقی

یکی از مهمترین معیار ها برای یک معامله ی ملکی بی دردسر و حرفه داشن اطلاعات کافی حقوقی است ،بهتر است اگر اطلاعاتمان در این زمینه کم است مطالعه کرده و یا از یک وکیل معتمد کمک بگیریم

2.معاملات احساسی

تمامی معاملات احساسی معمولا منجر به ضرر مي شوند بنابر این واجب است با تفکر و بررسی منطقی و یا مشورت با فردی آگاه تا جای ممکن از غلبه ی احساسات و انجام معاملات پر ریسک که به منظور سود بیشتراست اجتناب کنیم.

3.بودجه

یکی از پر رسیک ترین معاملات آن است که معامله ای با بودجه ای بالاتر از حد توان خود انجام بدهیم ،انجام این معاملات  ممکن است ما را با ریسک از دست دادن سرمایه و ضرر و زیان های هنگفتی مواجه سازد

4.تحلیل

تا جایی که ممکن است بهتر است از تحلیل های شخصی خود استفاده کنیم و با منطق و تفکر خود جلو برویم ،هرگز نمیتوان با پیشبینی فردی جلو رفت و ضرر و زیان خود را از او گرفت بنابر این دقت کنید ما خودمان مسئول تصمیم خود هستیم .

5.حد ضرر

هر فردی حتی افراد بسیار مجرب  ممکن است در پیشبینی ها و تحلیل های خود اشتباه نمایند ، اشتباه و ضرر امری طبیعی در هر معامله ای است بنابراین در نظر گرفتن یک حد ضرر برای جلوگیری از ضرر و زیان بیشتر و از دست رفتن سرمایه لازم است.

6.شایعات و اخبار کاذب

تا جایی که ممکن است از شایعات و اخبار مجازی و نا معتبر دوری نماییم و معاملات خود را با آکاهی و بررسی وضعیت حقیقی بازار انجام دهیم.

7.نوسان قیمت

هرگز طمع نکنیم و در زمان هایی که بازار نوسانات بالایی دارید معامله انجام ندهیم،این نوع معاملات با ریسک بالایی مواجه میشوند.بعلاوه بهتر است همیشه از روش معمول خود استفاده نماییم و از دیگران الگو برداری نکنیم.

8.تفسیر اشتباه

کمبود دانش یكي از دلايل تفسیر نادرست در بازار های مالی میباشد،اما گاهی با وجود اطلاعات کافی بازار عکس تفسیر ما عمل میکند چراکه تجربه کافی در مورد عکس العمل بازار نداریم .بنابر این نقش تجربه و بینش برای تفسیر خبر های بازار بیشتر از  دانش میباشد.

9.توانایی در انجام تعهد

همانطور که میدانید در بحث مبایعه نامه و وجه التزام اگر شخصی به تعهدات خود عمل نکند با احکام متفاوتی روبرومی شود.پس باید با توجه به اندازه توانایی خود جهت انجام تعهدات مفاد قولنامه را نوشته و وارد معامله شویم.

10.ریسک

از انجام معامله املاک  وقفي، قولنامه اي و … به دلیل ریسک بالایی که وجود دارد تا حدالامکان خودداری نماییم و با احتیاط وارد چنین معاملاتی شویم بعلاوه باید از انجام معاملات بصورت وکالت بلاعزل بپرهیزیم چرا که ممکن است ما را با مخاطرات زیادی روبرو سازد .

;